Kalender 2022
Net zoals de vorige jaren is er weer zo’n prachtige en praktische KALENDER van Nepal te koop. Met de opbrengst kunnen we in de Hakuscholen o.a. de tweede verdieping van de school bouwen. We kunnen investeren in leerkrachtenopleidingen, richten naaiklassen in en helpen bij de kindvriendelijke inrichting van de klassen. Dat we jongeren kansen willen geven op onderwijs is zeer belangrijk voor hun verdere ontwikkeling, daarom rekenen we op jouw steun.


Prijs: € 15 per kalender + verzendingskosten (voor 1 kalender € 3, voor 2/3 kalenders € 5).

Je mag het geld storten op het rekeningnummer BE55 0011 5790 3144 met vermelding HAKU 2022. (dit nummer alleen gebruiken om een kalender te bestellen aub)
Wil jij graag je steentje bijdragen en wens je zo’n kalender, stuur dan een mailtje naar betty@bikas.be met je gegevens en ik zorg ervoor dat de kalender(s) op de juiste plaats terecht komen.
Wil je het HAKU-project liever rechtstreeks steunen dan kan dit op het rekeningnummer van vzw BIKAS BE32 2200 7878 0002 met vermelding HAKU.
Helaas is vzw Bikas dit jaar niet gemachtigd om fiscale attesten uit te schrijven. Volgend jaar zal dit normaal gezien weer terug kunnen.


Alvast bedankt voor je steun!