Ontbijten voor Khandbari

Einde maart hebben we een ontbijt georganiseerd ten voordele van de school in Khandbari. Vorig jaar was de zaal in Oosthoven echt te klein, daarom dat we nu gingen voor de grote zaal in De Djoelen in Oud-Turnhout. Maar ook deze zaal was eigenlijk te klein!! Wat een opkomst was het, bijna 300 inschrijvingen hadden we, om precies te zijn 291 personen zijn komen ontbijten.

Een welgemeende dankjewel is dus hier echt op zijn plaats. Als je dan weet dat bijna alles gefinancierd is door de sponsors die hieronder vermeld staan, begrijp je dat we weer een mooi bedrag hebben kunnen overmaken voor de nieuwe school in Khandbari.

Ontbijten voor Khandbari

Ook de powerpoint die Karel Arets gemaakt heeft over de afbraak en de wederopbouw van de school viel bij de mensen in de smaak. Op deze manier konden ze zien waar het geld naar toe gegaan is. Ook alle vrijwilligers die meegeholpen hebben, verdienen een dikke merci. Geloof me ze hebben moeten lopen om iedereen te bedienen. Ook dit jaar konden we rekenen op de hulp van Peter en Martine die lekker spek met eitjes lekker hebben klaar gemaakt. Kortom weer een groot succes dat zeker en vast voor herhaling vatbaar is.
DHANYABAD, dankjewel!

José Smulders, Bikas Oud-Turnhout