admin

About

Quickly extend top-line opportunities for leveraged bandwidth. Conveniently maximize low-risk high-yield ROI rather than cooperative synergy. Appropriately synthesize cooperative portals without backward-compatible total linkage. Seamlessly plagiarize value-added deliverables with customer directed technologies. 

Latest posts

Van school tot school

Dagboek uit Sindhuli District

Augustus 2023

CEPP, het Centre for Educational Policies and Practices, is in verschillende districten werkzaam. Het nieuwste werkgebied is Makwanpur Gadhi, in Inner Terai: ten zuiden van Kathmandu en daar waar de vlakte overgaat naar de heuvels. Daarover hebben wij in de vorige editie van het Bikasmagazine bericht. Nu richten we onze aandacht weer even op het ernaast gelegen district van Sindhuli, waar CEPP al enkele jaren in verschillende landelijke overheidsscholen samenwerkt met leerlingen, leerkrachten, directies en lokale overheden...

Haku - Regenseizoen WRK

Haku

 

Regenseizoen

Augustus 2023

Het regenseizoen is volop bezig. De plantjes die pas gezaaid en geplant werden krijgen alvast meer dan voldoende water. De scholen zijn enkele weken dicht en zullen nog voor het einde van de moesson weer open gaan. Voor sommige kinderen is het niet evident om in het regenseizoen naar school te gaan.

De scholen van Haku - Regenseizoen

School Haku

Augustus 2023

Het regenseizoen is volop bezig. De plantjes die pas gezaaid en geplant werden krijgen alvast meer dan voldoende water. De scholen zijn enkele weken dicht en zullen nog voor het einde van de moesson weer open gaan. Voor sommige kinderen is het niet evident om in het regenseizoen naar school te gaan. Door de hevige regenval veranderen sommige paden in riviertjes en zijn landverschuivingen geen uitzondering. Het gebeurt dat sommige kinderen gewoonweg niet in de school geraken doordat het onderweg te gevaarlijk is. Zij blijven dan enkele dagen, zelfs weken thuis...

MANJUWA: officiële opening van het waterproject

Ons gezelschap bestaande uit Karel Arets, ondervoorzitter Bikas, Guy en José Smulders, Annemie en Nancy werd op zaterdag 25 maart opgehaald door Rajendra die in de omgeving woont en die ons ter plaatse bracht. We wisten natuurlijk wel dat er een delegatie zou klaar staan om ons te ontvangen, maar de ontvangst overtrof toch onze verwachtingen. Er stond een echt orkest klaar met typisch Nepalese instrumenten, ook waren veel mensen ons aan het opwachten met de nodige sjaals, bloemen en kransen. De oprechte dankbaarheid was duidelijk aanwezig.