Alternatieve Reisgids voor Nepal

Alternatieve Reisgids voor Nepal

Irene Van Driessche, redactrice van het BIKAS-tijdschrift, heeft een e-boek samengesteld dat een heel andere kijk geeft op Nepal… bekeken destijds door wijlen Fik Seymus gedurende zijn jarenlang verblijf in dit prachtige Himalaya staatje. 

Wil je meer weten over het ‘namaste’ plantje, of over een sisnu-kus, Mustang koffie of over de dorpen zonder glas, dan geeft dit boekje je hierop antwoord. Ook het verhaal van de ‘verloren parel’, destijds ontsproten uit het brein van Fik, komt aan bod.

Het boekje telt 80 bladzijden en is rijkelijk geïllustreerd met foto’s. Het boekje kost 12 euro waarvan 8 euro voor Bikas, als postuum eerbetoon aan Fik. Dit reisgidsje is een hebbeding voor alle Nepalliefhebbers!

Te bestellen op: https://ensouledmind.eu/winkel/ensouled-inspiration/ensouled-books/e-boeken/daar-waar-bomen-mogen-huwen/

Stuur na bestelling een e-mail naar Irene Van Driessche, irene@bikas.be, met de vermelding van het Bikas project dat je wil steunen met je aankoop.

OPGELET: Na aankoop ontvangt U GEEN gedrukte versie van de reisgids, maar een link om de PDF-versie van de gids te downloaden!